Cîţi bani a primit Cristea ca să o facă praf pe Bianca în direct!

Răzvan Scarlat  
înReality show
18/02/2014, 08:28
Cîţi bani a primit Cristea ca să o facă praf pe Bianca în direct!GALERIE FOTO
Pile of euros

Adrian Cristea a ales Antena 1 ca să vorbească despre relaţia extraconjugală cu Bianca Drăguşanu. Pentru a da detalii picante despre momentele intime petrecute cu roşcata, mijlocaşul Stelei ar fi încasat o sumă de  bani comparabilă cu primele pe care Gigi Becali le oferă în Ghencea.

„Adrian Cristea a cerut 8.000 de euro să apară la Acces Direct şi i s-a oferit”, a declarat o sursă din Antena 1 pentru libertatea.ro. Aceeaşi sursă a declarat: „El a cerut 14.000 de euro ca să apară şi seara la emisiunea ‘Un show păcătos’ dar nu i s-a oferit această sumă”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prezent în platoul emisiunii moderate de Simona Gherghe, Adrian Cristea a povestit cu lux de amănunte că s-a văzut des cu Bianca în timpul mariajului acesteia cu Victor Slav. „Ne-am întâlnit de mai multe ori în apartamentul meu din Bucureşti. Cred că şi Victor ştia acest lucru”, a spus fotbalistul.

biancadragusanusifotbalistuladri-1374075494

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×