Cît cîştigă Mihaela Rădulescu la ”Românii au talent”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/03/2015, 11:45
Cît cîştigă Mihaela Rădulescu la ”Românii au talent”

De la difuzarea primei ediţii din noul sezon al emisiunii ”Românii au talent”, numele Mihaelei Rădulescu este pe buzele tuturor. Pentru o singură emisiune Mihaela Rădulescu este plătită regeşte, iar suma pare a fi una îndreptăţită având în vedere audienţele înregistrate de show-ul difuzat de Pro Tv.Mihaela Rădulescu încasează în jur de 10.000 de euro per episod, iar pentru un sezon întreg de ”Românii au talent” va câştiga o suma care ajunge la circa 100.000 de euro, scrie metropotam.ro.

Scandalizaţi că i-a făcut observaţii unei fete de 14 ani sau încântaţi de trupul zvelt pe care îl afişează la cei 45 de ani, românii au comentat îndelung prestaţia vedetei TV iar interesul lor s-a văzut în audienţe.

Prima ediţie ”Românii au talent” a înregistrat 24,3 puncte de rating şi 50% share în intervalul de difuzare 20:30 – 23:11, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4,2 puncte de rating şi 8,6% share.

Sursă: www.evz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×