Cireșe chimice la un hypermarket din Capitală! Producătorul nu recomandă consumul cojilor!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
07/05/2018, 14:12
Cireșe chimice la un hypermarket din Capitală! Producătorul nu recomandă consumul cojilor!
Cireșe chimice la un hypermarket din Capitală

Mesaj halucinant pe ambalajul caserolelor cu cireșe vândute în România! Consumatorii sunt sfătuiți să consume fructele fără coajă! Cireșele chimice se vând la un hypermarket din Capitală!

ciudatul incident a fost semnalat de o femeiue care a cumpărat cireșele, însă a văzut avertismentul abia acasă. Aceasta fotografiat imediat mesajul și a postat poza pe o rețea de socializare. Din fotografie se poate citi pe ambalaj următorul mesaj: ”Tratat cu imazilil și Thiabendazole! Coaja nu se recomandă pentru consum!”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cireșele chimice de la un hypermarket din Capitală sunt tratate cu substanțe toxice

Femeia s-a alarmat mai mult pentru că nu are cu ce să curețe fructele. „Doar ce le-am cumpărat de la Carrefour România Mega mall. Știe cineva dacă există și cuțit special pentru această operațiune de îndepărtare a cojilor la cireșe? Pt mine e prima oară când văd așa ceva. Carrefour România aveți și un instrument special pt așa ceva??”, a scris Augustin Katea pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×