Circulație închisă pe Transfăgărășan. Bucăți dintr-o stâncă au căzut pe DN 7C – Video

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 15:22
Circulație închisă pe Transfăgărășan. Bucăți dintr-o stâncă au căzut pe DN 7C – Video
Pietre desprinse dintr-o stâncă pe Transfăgărășan. Sursa foto: Sibiu Live. Fotografie editată de Fanatik

Circulație închisă pe Transfăgărășan după ce bucăți uriașe dintr-o stâncă au căzut pe DN 7C. Pe Youtube au apărut deja imagini de la fața locului și, pentru că este pusă în pericol viața șoferilor, drumul a fost blocat și apoi închis. De altfel, din cauza pietroaielor nici măcar nu se putea circula pe șosea.

Circulație închisă pe Transfăgărășan după ce drumul a fost ”inundat” de bucăți de pietre desprinse din stâncă

Circulația a fost așadar întreruptă pe DN 7C între localitățile Cârțișoara și Bâlea Cascadă, șoferii circulând pe o singură bandă. Acest incident a fost semnalat la kilometrul 130. Drumarii care au ajuns la fața locului au curățat drumul în aproape o oră și aceștia nu dau garanții că s-ar putea desprinde și alte bucăți de pietre din stâncă, motiv pentru care atât ei cât și polițiștii îi roagă pe șoferi să fie foarte atenți la drum pentru a evita incidente.

Circulația rutieră fusese închisă din 4 noiembrie pe Drumul Național 7C de la kilometrul 104+000, Piscu Negru, județul Argeș, până la kilometrul 130+800 (cabana Bâlea Cascadă, județul Sibiu). Videoclipul cu șoseaua ”inundată” de pietre a fost publicat pe pagina de Youtube Sibiu Live.

Trafic îngreunat și pe DN 7 din cauza unui accident

De altfel, tot pe DN7, circulația este îngreunată și din cauza unui accident, pe ruta Râmnicu Vâlcea-Sibiu. „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe un fir, alternativ dirijat de polițiști pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în localitatea Tălmaciu(km 255+850 de metri), jud. Sibiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme și un autocamion. În urma impactului, două persoane au fost rănite(investigate medical)”, transmitea Serviciul Infotrafic al Poliției Române astăzi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×