Cioloș crede că Dragnea a pus România într-o situație riscantă!

în Stiri de ultima ora
27/04/2018, 18:30
Cioloș crede că Dragnea a pus România într-o situație riscantă!
Cioloș crede că Dragnea a pus România într-o situație riscantă!

Fostul premier Dacian Cioloș susține că în urma scandalului dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă s-a văzut exact cine conduce Guvernul României, respectiv Liviu Dragnea. După ce președintele a cerut demisia premierului pentru vizita fără mandat în Israel, Cioloș crede că Dragnea a pus România într-o poziție riscantă!

„Nu știu dacă se va ajunge la o cădere a Guvernului. E mult mai evident acum că guvernul actual nu e condus de doamna Dăncilă, ci de domnul Dragnea. Una e când în politică internă Guvernul își asumă anumite decizii ale partidului, dar când în politica externă tu, lider de partid, folosești Guvernul ca să pui țara într-o situație dificilă și complexă și nu respecți constituția care spune clar că atribuțiile în politică externă predominant sunt cele ale președintelui, deja lucrurile nu mai rămân în interiorul frontierelor.

Cioloș crede că Dragnea a pus România într-o situație riscantă, de ieșire din linia de politică a UE

Poate pune România într-o poziție riscantă și, din acest punct de vedere, cred că poziția președintelui Iohannis este una fermă și e binevenită”, susține Dacian Cioloș, care crede că riscul este ieșirea din linia de politică externă a Uniunii Europene.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×