Cel mai mare producător de ciocolată din lume vine cu un nou sortiment

Filon Stan   
în Hotnews
13/09/2017, 00:07
Cel mai mare producător de ciocolată din lume vine cu un nou sortiment GALERIE FOTO

Ciocolata naşte adevărate pasiuni, dar şi dezbateri aprinse. Unii apreciază ciolocata neagră, alţii o preferă pe cea cu lapte, iar mulţi alţii au o anumită sclipire în ochi când aud de ciocolata albă! Cel mai mare producător de ciocolată din lume a lansat şi a 4-a variantă: ciocolata roz Ruby!

Ruby se pare că nu este o ciocolată colorată artificial şi nu este mult prea dulce. Este o ciocolată adevărată, cu o culoare naturală şi un gust uşor de fructe. Potrivit Bloomberg, Barry Callebaut AG, cel mai mare producător de ciocolată şi cacao din lume, a lansat această nouă culoare, la mai bine de 80 de ani de când a fost lansată ciocolata albă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ciocolata roz este făcută din boabe roz de cacao

Potrivit directorului executiv al Barry Callebaut, Antoine de Saint-Affrique, noua ciocolată roz este derivată dintr-un tip special de boabe de cacao provenind din Coasta de Fildeş, Ecuador şi Brazilia şi nu are nici un fel de aromă sau culoare adăugată. Ciocolata „Ruby” a fost în dezvoltare timp de aproximativ un deceniu.

Al patrulea tip de ciocolată oferă o experienţă de gust cu totul nouă, care nu este amăruie, cu aromă de lapte sau dulce, ci are un gust de fructe de pădure şi o textură fină. Compania speră că ciocolata va fi un succes major pentru sezonul de Ziua Îndrăgostiţilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×