Cioabă i-a scris lui Trump. I-a propus ca romii să participe la ridicarea zidului între Mexic şi SUA: „Oferta la preţ scăzut”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/02/2017, 00:00
Cioabă i-a scris lui Trump. I-a propus ca romii să participe la ridicarea zidului între Mexic şi SUA: „Oferta la preţ scăzut”

Autointitulatul rege international al romilor, Dorin Cioaba, i-a transmis o scrisoare presedintelui american Donald Trump in care spune ca romii vor sa munceasca la construirea zidului dintre SUA si Mexic.

Cioaba precizeaza ca romii nu au de lucru si ca situatia lor financiara este „foarte precara”.
El ii mai spune presedintelui Trump ca romii, care sunt buni mestesugari in prelucrarea fierului, se ofera sa lucreze la un pret scazut.
„Cu ocazia investirii dumneavoastra in functia de Presedinte al Statelor Unite ale Americii, natiunea romilor pe care o reprezint va transmite sa aveti putere in munca ce o veti depune, iar Dumnezeu sa va Binecuvanteze deciziile pe care le veti lua cu privire la pace si prosperitate la nivel international.
Totodata doresc sa va asiguram ca natiunea pe care o reprezint va poate sprijini in proiectele dumneavoastra; iar prima oferta de colaborare pe care o lansam este aceea de a executa, impreuna cu membrii etniei, zidul dintre America si Mexic. Oferta de executie este la un pret scazut datorita faptului ca natiunea roma nu are de lucru iar situatia financiara a romilor este foarte precara.
Nu in ultimul rand va aducem la cunostinta ca romii sunt buni mestesugari in prelucrarea fierului, putand astfel executa si proiecta lucrarea pe care doriti sa o realizati”, se arata in scrisoare.

Citeşte mai multe pe ŞTIRILEPROTV.RO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×