GALERIE FOTO. Cîntă franţuzeşte şi se dezbracă româneşte! Ruby a arătat mai mult decât trebuia în timpul unui concert

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/02/2016, 00:00
GALERIE FOTO. Cîntă franţuzeşte şi se dezbracă româneşte! Ruby a arătat mai mult decât trebuia în timpul unui concert GALERIE FOTO
FOTO: Dumitru Angelescu

Nu mai are multe secrete faţă de fanii ei, motiv pentru care nu se sfieşte să-şi dezvăluie trupul pe scenă. Zilele trecute, în timpul unui recital, Ruby a purtat o rochie vaporoasă, tăiată strategic, care a oferit privitorilor imagini de infarct.

Prinsă doar în două capse în zona taliei, piesa vestmentară i-a dezvăluit lenjeria intimă la fiecare pas sau mişcare mai amplă. Naturaleţea cu care Ruby şi-a executat coregrafia dădea de înşeles că ăsta era şi scopul… Astfel, cântăreaţa şi-a condimentat show-ul şi cu câteva detalii sexy, un plus binevenit în condiţiile în care în boze nu s-au auzit hiturile ei de pe radio, ci piese interpretate în limba franceză, în cadrul unui eveniment dedicat francofoniei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pentru ineditul recital, Ruby s-a pregătit temeinic. Imediat ce a fost îmbrăcată, machiată şi coafată, miniona artistă s-a tretras într-o încăpere liniştită pentru a-şi putea repeta în voie repertoriul. Înarmată cu ”copiuţe”, Ruby şi-a perfecţionat pronunţia şi bine a făcut întrucât pe scenă nu a avut poticniri. De fapt, la aşa o apariţie, nici nu ar fi contat prea mult.

Sursa: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×