GALERIE FOTO. Cîntă franţuzeşte şi se dezbracă româneşte! Ruby a arătat mai mult decât trebuia în timpul unui concert

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/02/2016, 00:00
GALERIE FOTO. Cîntă franţuzeşte şi se dezbracă româneşte! Ruby a arătat mai mult decât trebuia în timpul unui concert GALERIE FOTO
FOTO: Dumitru Angelescu

Nu mai are multe secrete faţă de fanii ei, motiv pentru care nu se sfieşte să-şi dezvăluie trupul pe scenă. Zilele trecute, în timpul unui recital, Ruby a purtat o rochie vaporoasă, tăiată strategic, care a oferit privitorilor imagini de infarct.

Prinsă doar în două capse în zona taliei, piesa vestmentară i-a dezvăluit lenjeria intimă la fiecare pas sau mişcare mai amplă. Naturaleţea cu care Ruby şi-a executat coregrafia dădea de înşeles că ăsta era şi scopul… Astfel, cântăreaţa şi-a condimentat show-ul şi cu câteva detalii sexy, un plus binevenit în condiţiile în care în boze nu s-au auzit hiturile ei de pe radio, ci piese interpretate în limba franceză, în cadrul unui eveniment dedicat francofoniei.

Pentru ineditul recital, Ruby s-a pregătit temeinic. Imediat ce a fost îmbrăcată, machiată şi coafată, miniona artistă s-a tretras într-o încăpere liniştită pentru a-şi putea repeta în voie repertoriul. Înarmată cu ”copiuţe”, Ruby şi-a perfecţionat pronunţia şi bine a făcut întrucât pe scenă nu a avut poticniri. De fapt, la aşa o apariţie, nici nu ar fi contat prea mult.

Sursa: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×