Cine va câștiga Exatlon 3. Numele la care nu te așteptai

Toți fanii Exatlon sunt curioși cine va câștiga cel de-al 3-lea sezon al emisiunii concurs. După finalul sezonului 2, care s-a lăsat cu un scandal de proporții, oamenii se întreabă care va fi deznodământul acestei emisiuni.

După ce Beatrice Olaru a câștigat premiul cel mare de 100.000 de euro, fanii concursului au spus că aceasta a fost favorizată de Kanal D și au criticat aspru conducerea televiziunii. De aceea, producătorii Exatlon au decis să schimbe regulamentul, iar astfel la Exatlon 3 vor fi doi câștigători: o fată și un băiat.

Cine câștigă Exatlon 3

Cine va câștiga Exatlon 3. Numele la care nu te așteptai

Exatlon 3 va aduce în finală patru concurenți: doi băieți și două fete, care se vor duela pentru a pleca acasă cu câte 50.000 de euro. Mariana Nenu este una dintre concurentele din sezonul 2 al emisiunii, care este de părere că unul dintre favoriți este Gabriel Nedelcu, fratele lui Alex „bentiță”, dar și Costin Gheorghe, fratele celebrei Elena Gheorghe.

„Costin Gheorghe este foarte bun. E determinat, are viteză, spirit de lider şi forţă fizică, dar şi psihică. Îl văd finalist şi chiar câştigător. Mi-au mai plăcut Gabi, fratele lui Alex Nedelcu şi jandarmul de la „Războinicii”. Fetele de la „Războinicii” nu m-au convins, n-aş vrea să spun că sunt „praf”, dar nici departe. De la „Faimoşii” îmi plac Maria şi AMI”, a declarat Mariana de la Exatlon.

Alin Andronic, finalistul din sezonul 2 Exatlon, spune că nu ar vrea să mai urmărească această emisiune, deoarece a fost extrem de dezamăgit în finală. Alin s-a duelat cu Beatrice Olaru, iar mulți dintre fanii emisiunii spun că el ar fi trebuit să câștige concursul și că ce s-a întâmplat nu a fost deloc corect.

Taguri: Exatlon Romania