Persoanele care au nevoie de Cebrium sunt cele cărora le-a scăzut capacitatea de concentrare, au deficit de atenție sau memoria le este ușor afectată. Este indicat pentru adulții care depun efort intelectual susținut, care lucrează în condiții de stres și care prezintă forme ușoare de anxietate și depresie.
Cebrium este un supliment alimentar care susține activitatea normală a creierului. Conține o serie de aminoacizi care ajută la transmiterea impulsurilor electrice între neuroni și care oferă protecție împotriva substanțelor toxice din organism. Printre persoanele care au nevoie de Cebrium se numără și cele care nu se pot concentra, nu își amintesc ce au de făcut sau nu pot să ducă la bun sfârșit sarcinile pe care le au de îndeplinit. Toate aceste manifestări sunt cauzate de un stil de viață agitat, într-un mediu plin de informații și de neprevăzut, în care se face trecerea bruscă de la activitățile de la locul de muncă la cele de acasă. Astfel se ajunge la suprasolicitarea neuronală.
Cine sunt persoanele care au nevoie de Cebrium
Stresul cronic, lipsa somnului, dar și a efortului fizic, la care se adaugă și alimentația necorespunzătoare, duc în cele din urmă la apariția lipsei de concentrare. Omul nu mai gândește limpede și nu mai poate analiza foarte bine situațiile pentru a putea lua cea mai bună decizie. Persoanele la care se manifestă lipsa de concentrare se numără printre cele care au nevoie de Cebrium, supliment alimentar care ajută creierul să funcționeze la parametri normali și să ia decizii rapide și corecte.
Cebrium este recomandat și celor care prezintă stări de oboseală. Statisticile arată că una din zece persoane suferă de oboseală cronică, femeile fiind cele mai afectate. Este evident faptul că oamenii nu pot renunța la locul de muncă și nici nu pot neglija treburile de acasă, însă un prim pas spre o stare fizică și psihică mult mai bună ar fi să renunțe la:
- consumul în exces de diferiţi excitanţi ai neuronilor cum ar fi cafea, ceaiul verde sau negru, băuturi de tip cola;
- consumul de alcool înainte de culcare;
- obiceiurile alimentare nesănătoase bazate în special pe consumul de carne, alimente prelucrate, cu aditivi, dulciuri sintetice, dulciuri rafinate.