Cine este tânărul care l-a acuzat pe Mario Iorgulescu că l-a bătut și l-a sechestrat. A recunoscut la DIICOT că vindea droguri

Tânărul bătut și sechestrat de Mario Iorgulescu riscă să meargă la închisoare, după ce a recunoscut în fața procurorilor DIICOT că vinde droguri de mare risc! După ce a trecut prin problemele cu Mario Iorgulescu, în anul 2016, acum este implicat iar într-un scandal.

Tânărul care l-a acuzat pe Mario Iorgulescu de sechestrare, acuzat de trafic de droguri

Bărbatul care îl acuza pe Mario Iorgulescu și pe frații Kalu că l-au sechestrat este acuzat la rândul său acum de procurori! Acesta este acuzat că a vândut droguri de mare risc și chiar ar fi recunoscut acest fapt în fața procurorilor DIICOT, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult, V.D.I. a încercat să cadă la un acord cu procurorii în schimbul unei pedepse mai mici, însă respectivul acord a fost respins de instanță. Pe 25 septembrie, Curtea de Apel București a respins defitiv sesizarea cu acordul de recunoaștere a vinovăției, tânărul a fost citat la Spitalul Clinic Colentina, acolo unde se afla internat.

Tânărul care l-a acuzat pe Mario Iorgulescu de sechestrare acuzat de trafic de droguri. Sursa foto: gsp.ro

VDI a recunoscut în fața procurorilor că a vândut droguri

V.D.I. a ajuns în atenția DIICOT după ce în iulie 2016 a vândut 0,58 grame pulbere care conținea cocaină în amestec cu penacetină și benzocaină în schimbul sumei de 450 lei către un agent sub acoperire. Conform rechizitoriului, acesta a procurat în 2018 o cantitate de 60 de comprimate dintr-un medicament din familia benzodiazepinelor (se poate găsi în farmacie cu prescripție medicală) și care ulterior i-a fost livrată unui alt tânăr. La percheziția domiciliară a procurorilor, la domiciliul victimei lui Mario au fost găsite 01,2 grame cannabis în vederea consumului propriu.

Tânărul a fost denunțat de un prieten și a fost filat de DIICOT o perioadă destul de lungă. El a fost pus sub acuzare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri în vederea consumului propriu.

În septembrie 2016, Mario Iorgulescu a fost reținut alături de alte trei persoane pentru lipsire ilegală de libertate și loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului după o plângere penală a lui V.D.I. Acesta a reclamat că Mario Iorgulescu l-a chemat într-un apartament din București sub pretextul restituirii unei sume de bani iar acolo, ajutat de frații Kalu, l-au bătut, înjunghiat și lovit cu un ciocan pentru șnițele timp de mai multe ore.

În primă fază, Mario a fost achitat însă complicii acestuia s-au ales cu condamnări cu executare. Apelul se judecă acum la Curtea de Apel București.