Cine este polițistul din Bihor care a devenit celebru după ce a anunțat pe Facebook unde este amplasat radarul

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/11/2018, 20:26
Cine este polițistul din Bihor care a devenit celebru după ce a anunțat pe Facebook unde este amplasat radarul
Polițistul din Bihor care a anunțat pe Facebook unde este amplasat radarul a visat de mic la meseria de agent

Un polițist din Bihor a devenit celebru după ce a anunțat pe Facebook locul în care a amplasat radarul. Pe numele său Sebastian Drimbe, este o prezență obișnuită pe grupurile de discuții de pe diferite rețele de socializare. Acesta crede că șoferii ar trebui să nu îi mai perceapă pe polițiștii din trafic drep ”dușmani”. Mesajul care anunța furtuna pentru conducătorii auto a fost însoțit și de un selfie pe care Sebastian Drimbe l-a publicat este scurt și curprinzător: ”Echipaj pe Șoseaua Borșului lângă Peugeot. Ora 13.05”, a scris polițistul pe contul său de socializare.

Subofițerul din Oradea are vârsta de 34 de ani și era părintele a doi copii, iar în meserie este de mai bine de 10 ani. De altfel, aceasta a și fost slujba la care visa încă de când era mic. Potrivit ebihoreanul, Sebastian Drimbe a declarat că l-a atras uniforma și în special ideea de a ajuta oamenii. ”M-a atras uniforma și ideea de a ajuta oamenii. Poare sună sforăitor, dar aceastea sunt motivele”, a spus polițistul.

Sebastian Drimbe, polițistul din Bihor care a devenit celebru după ce a anunțat pe Facebook unde este amplasat radarul. Cine este acesta?

cine este politistul din bihor care a anuntat unde este amplasat radarul
”Echipaj pe Șoseaua Borșului lângă Peugeot. Ora 13.05”, a scris polițistul pe contul său de secializare

Bărbatul, la câțiva ani buni în care a fost agent de ordine publică cu atribuții și în trafic, a lucrat la Poliția Ștei și, mai apoi, a ajuns la Postul din Cetariu. Din data de 1 februarie, Sebastian Drimbe a fost transferat la Oradea, Borș. De atunci, s-a tot confruntat cu diferite situații și tipologii de oameni, ajungând la concluzia că cel mai greu este cu șoferii de TIR care virează peste linia dublă continuă și încearcă în multiple rânduri să evite coloana, ocolind prin satul Borș, în pofida faptului că pe panoul de la intrare scrie că limita maximă de greutate admisă pe drum este de doar 5 tone.

De altfel, acesta a mai dezvăluit și că mulți au încercat să îi dea șpagă. Anul precedent, a prins un orădean care era sub influența băuturilor alcoolice, nu avea permisul pentru tractor neînmatriculat și i-a oferit 1.000 de lei pentru a nu-i face dosar penal. ”Omul a încercat și nu i-a mers, ca să zis pe scurt”, a declarat agentul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×