Cine este de fapt Israela Vodovoz şi cum arată testamentul ei

Raluca Ogaru   
în Reality show
10/03/2018, 08:52
Cine este de fapt Israela Vodovoz şi cum arată testamentul ei GALERIE FOTO

Când a divorţat de Liviu, Israela susţinea că îi lasă jumătate din avere. Ea spunea că are nici mai mult nici mai puţin de 50 de milioane de euro, ceea ce ar fi însemnat să îi lase 25 de milioane soţului cu 23 de ani mai tânăar, că doar na, el a fost cel care i-a îndurat toate problemele medicale cu care se confrunta.

Iniţial, Israela spunea că în testamentul ei, toată averea este trecută pe numele fostului soţi, însă atunci când şi-au spus ”adio” se pare că i-a mai tăiat din porţie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În realitate însă, niciuna din firmele Israelei nu mai era pe profit de ani buni, iar ea susţinea că banii sun investiţi acolo. Deci, povestea cu milionara în euro, nu este chiar atât de reală, cel puţin la prima vedere. Rămâne de văzut ce se va întâmpla de acum încolo, după ce fosta femeie de afaceri va fi înmormântată, iar cei care consideră că au dreptul vor veni după avere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×