Cine este Dana Rozalia Varga. În ce stare se află acum consilierul premierului Dăncilă

Dana Rozalia Varga, consilierul premierului Viorica Dăncilă a ajuns la spital. Fiica celebrului bulibașă din Gilău, Varga Rudolf, a ajuns la spital cu probleme de sănătate. Starea consilierului Vioricăi Dăncilă este acum bună, după ce a avut probleme cu inima din cauza hipertensiunii. Dana Rozalia Varga a pus și un mesaj pe Facebook în care a spus că „doctorii, asistenții, sunt îngerii bolnavilor”.

Dana Rozalia Varga este fata celebrului bulibașă din Gilău, Varga Rudolf. Dealtfel tatăl său s-a stins recent, având parte de o în mormântare fabuloasă în comuna sa natală. Dana Rozalia Varga ocupă funcția de consilier al Vioricăi Dăncilă din 2017. Ea a mai fost în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului și în Guvernul condus de Victor Ponta. În ianuarie 2015 a fost numită consilier de stat pe problemele romilor, dar când Dacian Cioloș a devenit prim-ministru ea a demisionat din funcție, după numai o lună.

Dana Rozalia Varga, fiica bulibașei din Gilău a ajuns la spital! Consilierul Vioricăi Dăncilă a avut probleme cu inima

Dana Rozalia Varga este fiica celebrului bulibașă din Gilău, Varga Rudolf. Acesta s-a stins din viață chiar la începutul acestui an și a avut o înmormântare fastuoasă în comuna în care a construit un adevărat palat. Chiar premierul Viorica Dăncilă a trimis o coroană de flori pentru acesta. Dealtfel starea de sănătate a consilierului primului-ministru, ar avea legătură cu pierderea tatălui său. Emoțiile puternice din ultima vreme se pare că au afectat-o pe Dana Rozalia Varga.

Viorica Dăncilă alături de consilierul Dana Rozalia Varga

Fiica bulibașei din Gilău a ajuns la Spitalul Clinic Colţea. Se pare că starea sa de sănătate este acum bună, dar Dana Rozalia Varga a avut ceva probleme cu inima din cauza hipertensiunii. Consilierul Vioricăi Dăncilă a trecut prin momente grele la începutul acestui an, când tatăl său, celebrul bulibașă din Gilău, Varga Rudolf, a încetat din viață. Acesta a avut parte de o înmormântare la care au participat peste 300 de oameni, familie și apropiați. Slujba a fost ținută în curtea cu palatul de 32 de camere al familiei. Aceasta a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ.