Cine este Cristina Vlad, românca ce oferă mâncare gratis oamenilor săraci în Italia

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 11:57
Cine este Cristina Vlad, românca ce oferă mâncare gratis oamenilor săraci în Italia
O româncă oferă mâncare gratis pentru oamenii fără adăpost din Italia!

Cristina Vlad este zâna bună a oamenilor care nu au posibilitatea să-și cumpere de mâncare. Românca dă pe gratis alimente în fața barului său din Brescia. Femeia trăiește de 18 ani de zile în Italia și are un bar în Zerotrenta.

Cu gestul său plin de bunătate a impresionat pe toată lumea din România. În primă fază, a încercat să aducă pachete cu mâncare în anumite zone frecventate de oamenii fără adăpost sau cu probleme.  Dacă și alte brutării, magazine și pizzerii ar face la fel, mulți oameni ar duce-o mai bine și nu s-ar mai face atâta risipă”, a declarat românca, relatează  milano.fanpage.it.

Cristina Vlad oferă mâncare gratis oamenilor sărcai din Italia!

Cristina Vlad
Cristina Vlad  

Cristina Georgiana Vlad i-a impresionat și pe iatalieni cu gestul său plin de bunătate și omenie. Ziarele din peninsulă o laudă nevoie mare pe Cristina, care le face o mică bucurie celor fără posibilități. De-a lungul vieţii mele au fost momente când am suferit de foame, aşa că ştiu exact ce înseamnă asta şi ştiu cum se simte cineva care e singur şi marginalizat. Aceasta este contribuţia mea. Dacă mai multe baruri, brutării şi pizzerii ar face asta, mai puţini oameni ar suferi şi ar fi mai puţină risipă, a declarat Cristina Georgiana Vlad.

Punguțe cu mâncare oferite de Cristina Georgiana Vlad pentru oamenii fără adăpost
Punguțe cu mâncare oferite de Cristina Georgiana Vlad pentru oamenii fără adăpost

Românca pune în fiecare seară în punguțe: fructe, sendvișuri, brioșe și cornuri și le lasă alături de un mesaj frumos și o inimioară desenată pe pachet. De asemenea aceasta a mai precizat faptul că îi era teamă să nu fie amendată de oamenii legii pentru gestul său, dar inițiativa sa a fost chier lăudată și extrem de apreciată de toată lumea din România și din Italia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×