Cine este Christian Carino, bărbatul cu care s-a logodit Lady Gaga

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/10/2018, 20:46
Cine este Christian Carino, bărbatul cu care s-a logodit Lady Gaga GALERIE FOTO
Cine este Christian Carino, logodnicul lui Lady Gaga se întreabă toată lumea

Toți fanii lui Lady Gaga se întreabă cine este Christian Carino, bărbatul cu care s-a logodit! Cântăreața americană a confirmat zvonurile legate de logdna sa cu agentul ei, spunând chiar că are o relație cu acesta de aproximativ doi ani de zile. Evenimentul fericit pentru cei doi a fost oficializat printr-un inel cu diamant roz, al cărui valoare se ridică la 400.000 de dolari, conform contactmusic.com. Artista, în vârstă de 34 de ani, a spus că îi este recunoscătoare ”logodnicului” în cadrul galei Elle Women în Hollywood, care s-a ținut la Los Angeles, luni, pe data de 15 octombrie 2018.

Carino, în vârstă de 49 de ani, i-a cucerit inima excentricei artiste încă de la începutul anului 2017. Ceea ce l-a putut aduce în contact cu vedeta a fost meseria lui. Dat fiind faptul că este agent, a avut în grijă multe vedete precum: Justin Bieber, Amber Heard, Christina Aquilera, Simon Cowell, Miley Cyrus și Jennifer Lopez, iar mai apoi și pe Lady Gaga, pe care a făcut-o să se îndrăgostească de el.

cine este christian carino logodnicul lui lady gaga
Lady Gaga, alături de logodnicul ei Christian Carino

Cine este bărbatul cu care s-a logodit cântăreața Lady Gaga?  Carino a fost în trecut agentul vedetei

Bărbatul a mai fost căsătorit în perioada anilor 1997-2013, cu Brooke Baldwin, în urma acesteia având două fiice. În trecut, și Lady Gaga a mai avut o relație de lungă durată cu actorul Taylor Kinney. Vă reamintim că artista a concertat în anul 2012 și în România, loc în care a interpretat melodiile care au făcut-o celebră: ”Bad Romance” și ”Poker Face”. Numele ei real este Stefani Germanotta, iar promovarea ei a fost una care a bubuit în trecut, de atunci fiind recunoscută pentru vestimentațiile ei extrvagante și pentru show-urile ei controversate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×