A fost PRINS autorul masacrului din Las Vegas! Vezi cum arată şi ce vârstă are! Anunţ de ultimă oră al ISIS

Irina Aldea   
în Hotnews
03/10/2017, 00:05
A fost PRINS autorul masacrului din Las Vegas! Vezi cum arată şi ce vârstă are! Anunţ de ultimă oră al ISIS GALERIE FOTO

UPDATE / Anunţ de ultimă oră al ISIS! Gruparea teroristă proclamă masacrul din Las Vegas argumentând că atacatorul s-a converit la islam în urmă cu câteva luni.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bărbatul care a ucis cel puţin 50 de oameni şi a rănit alţi 200 la un concert de muzică country din Las Vegas a fost identificat de poliţie drept Stephen Paddock.  Poliţia l-a identificat pe atacatorul din Las Vegas drept Stephen Paddock, un bărbat alb în vârstă de 64 de ani. Paddock, un bărbat de culoare albă, în vârstă de 64 de ani, este din Mesquite, Nevada.El a deschis focul de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay şi a tras în mulţimea care participa la festivalul Route 91 Harvest, pe faimoasa Las Vegas Strip.

Ulterior, bărbatul a fost ucis de poliţişti. Şeriful din Las Vegas a anunţat că o femeie, care se afla în maşină cu Paddock înainte de atac, este căutată de poliţie pentru a fi supusă unui interogatoriu. Stephen Paddock, este din Mesquite, Nevada şi nu are nicio legătură cu organizaţiile teroriste şi nu se afla în atenţia FBI. Bărbatul avea cazier pentru agresiune sexuală, însă.

În camera de hotel ocupată de Paddock au fost descoperite mai multe puşti! 

Paddock nu era cunoscut autorităţilor federale din SUA, însă a mai avut în trecut probleme cu poliţia locală, relatează o televiziune din Statele Unite. Bărbatul nu ar avea conexiuni cu terorismul, iar poliţia a evitat să numească atacul drept unul terorist. Atacatorul avea licenţă pentru pescuit şi vânătoare şi locuia într-o locuinţă în valoare de 400,000 de dolari.

Oficialităţile implicate în acest caz au declarat luni dimineaţă că deocamdată nu au indicii referitoare la motivele pentru care Paddock a recurs la un asemenea gest care a împins la cel mai sângeros atac armat din istoria SUA. Poliţia din Las Vegas a anunţat că numărul persoanelor decedate în urma atactului armat a ajuns la 50. Anchetatorii au confirmat că atacatorul a tras de la un etaj superior al hotelului din apropierea locului în care avea loc festivalul de muzică country. Printre victime se numără şi poliţişti aflaţi în timpul lor liber.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×