Cine era Frank Adonis, actorul care a murit chiar de Crăciun în Las Vegas

Victor Anghel   
în Stiri mondene
28/12/2018, 13:22
Cine era Frank Adonis, actorul care a murit chiar de Crăciun în Las Vegas
Cine era Frank Adonis, actorul care a murit chiar de Crăciun în Las Vegas

Este doliu la Hollywood! Actorul Frank Adonis, cunoscut pentru rolurile din „Taurul furios/ Raging Bull” şi „Băieţi buni/ Goodfellas”, ambele filme în regia lui Martin Scorsese, a murit la vârsta de 83 de ani. Rudele, apropiații și fanii au avut un Crăciun foarte trist anul acesta, iar acum se pregătesc să-l conducă pe regretatul actor pe ultimul drum. Potrivit informațiilor făcute publice chiar de partenera sa de viață, Frank Adonis se lupta cu mai multe probleme de sănănătate. Soţia lui, Denise, a mărturisit jurnaliștilor de la TMZ că acesta era în Las Vegas când a survenit decesul.

Iar cauza morții este reprezentată de probleme ale rinichilor. „El ne va lipsi. A fost un tată minunat și un soț extraordinar. El și-a ajutat toți prietenii cărora le-a putut întinde o mână de ajutor. A fost un excelent scriitor, regizor și actor. A fost cel mai bun prieten al meu”, a declarat soția lui Frank Adonis, conform sursei citată mai sus. Actorul a avut doi copii cu Denise, iar dintr-un alt mariaj, o fiică.

Cine era Frank Adonis, actorul care a murit chiar de Crăciun în Las Vegas

Starul american Frank Adonis a murit în a doua zi de Crăciun, respectiv pe 26 decembrie în timp ce se afla în Las Vegas, statul american Nevada. Presa de peste Ocean a mai titrat că regretatul actor făcea dializă, iar în ultimele 9 zile de viață el respira cu ajutorul unui ventilator, iar familia sa a așteptat să treacă sărbătoarea Crăciunului ca să-l deconecteze de la aparat. De-a lungul carierei sale, Frank Adonis a rămas în memoria multora ca fiind actorul care a dat viață personajului Anthony Stabile din filmul clasic „Băieţi buni/ Goodfellas”. El a apărut și în lungmetraje, printre care se numără „Raging Bull” (1980) şi „Casino” (1995), care au fost realizate în regia lui Martin Scorsese.

Frank Adonis a jucat în aproape 40 de filme de-a lungul vieții sale. Dintre acestea enumerăm: „Find Me Guilty”, „Mafioso: The Father, The Son”, „Mob Queen”, „Ace Ventura: Detectivu’ lu’ Peşte/ Ace Ventura: Pet Detective”, „True Romance”, „Wall Street”, precum şi episoade din serialele „Lege şi Ordine/ Law & Order”, „The Equalizer” şi „Clanul Soprano/ The Sopranos”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×