Cine e Ilan Laufer, noul ministru propus la Ministerul Dezvoltării. A pozat sexy într-o revistă

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2018, 21:25
Cine e Ilan Laufer, noul ministru propus la Ministerul Dezvoltării. A pozat sexy într-o revistă GALERIE FOTO
Născut pe 16 august, în Israel, este un politician român care a deținut funcția de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în perioada 29 iulie 2017 și 29 ianuarie 2018

Cine este noul ministru propus la Ministerul Dezvoltării. Ilan Laufer a pozat sexy într-o revistă! Acesta ar putea reveni în echipa guvernamentală ca vicepremier și ministru al Dezvoltării. Pe scurt, azi, 19 noiembrie, Laufer a fost validat pentru aceaste funcții printr-un vot în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD. Anul precedent, pe când ocupa altă funcție a subliniat că ministerul la cârma căruia se află să fie printre cele mai bune trei ministre. De altfel, acesta declara că, dacă i se va cere să plece, din orice motiv, va pleca. ”Targetul meu este ca acest minister să fie în top trei.(…)Știu că urmează sacrificii. Îmi setez targeturi mari.(…)Dacă mi se va cere să plec din orice motiv, că nu am șapcă, orice, voi pleca”, a afirmat Ilan Laufer. Însă, acest lucru nu a fost să se întâmple, drumul său fiind deja croit diferit o dată cu votul de astăzi.

UPDATE: Ilan Laufer a fost refuzat de Klaus Iohannis în funcția de ministru al Dezvoltării. Președintele Klaus Iohannis a declarat marți dimineață că cea mai bună soluție ar fi fost înlocuirea Guvernului și nu remanierea.

Cât despre activităție sale din timpul liber, acesta pare să nu se jeneze, ci dimpotrivă, să le considere o realizare. Laufer a pozat în revista Men’s Health, în anul 2012. ”Eram în timpul meu liber, era acum cinci ani, nu aveam nicio funcție publică, mi s-a părut ceva foarte mișto. Nu regret. Sunt demn.(…)Faptul că merg la mare și fac niște poze nu văd nimic grav. De când sunt în funcție, nu am mai făcut astfel de poze. Am făcut-o de plăcere și cred că este o realizare”, a declarat Laufer.

Cine este Ilan Laufer?

cine este ilan laufer
Fotografia cu Laufer, din revista Men’s Health

Născut pe 16 august, în Israel, este un politician român care a deținut funcția de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în perioada 29 iulie 2017 și 29 ianuarie 2018. Acesta, în vârstă de 35 de ani, este absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport(ANEFS) București(2006). În trecut, a fost cunoscut mai mult drept un personaj monden, acesta fiind căsătorit, din 2013, cu Alina Laufer. Cât despre alegerea domeniului în care se învârte, acesta a declarat că dorința a pornit încă din copilărie. ”Mi-am dorit foarte de mic să reușesc. Am crescut în Israel până la 14 ani, am crescut cu o mentalitate de afaceri. Faptul că mi-am dorit foarte mult, am lucrat foarte structurat, asta e cheia succesului meu”, a mărturisit Laufer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×