Cinci idei pentru un Valentine’s Day fierbinte

în Reality show
13/02/2018, 19:40
Cinci idei pentru un Valentine’s Day fierbinte

Fii indrazneata si iesi din tipare. Uimeste-l tu pe el! 

1. O cina exotica

Daca alegerea lui a fost de fiecare data o trattoria, e timpul pentru ceva nou. Ai incercat vreodata sushi, supa miso sau pad thai? Stii ce gust are lemongrass? Delectati-va simturile cu arome necunoscute si nu va feriti de un curry picant. Condimentele, mai ales cele indiene, sunt un afrodisiac renumit. S-ar putea sa nu mai aveti rabdare sa vina nota ca sa puteti fugi la tine sau la el.
2. O seara fierbinte… acasa!
Daca vremea nu te imbie deloc sa iesi in oras, atunci ramai acasa. Acesta este pretextul perfect pentru a-i arata talentele tale culinare. Gateste ceva delicios pentru el. Adauga o baie in doi cu multa spuma si un masaj cu un ulei parfumat si nu-si va mai dori niciodata sa iasa in oras. Mai e nevoie sa mentionam avantajul? Dormitorul este la… 5 secunde distanta!
3. O escapada la munte
Niciun alt oras nu e mai potrivit pentru iarna decat Brasovul, iar o fuga la munte nu trebuie sa te coste o avere. Alege un hotel accesibil si nu-ti mai ramane decat sa te bucuri de libertate si intimitate – e momentul perfect sa dai frau liber fanteziilor! Nu uita sa pui in bagaj o lenjerie sexy in care nu te-a mai vazut niciodata. In plus, fa o rezervare din timp, deoarece anticiparea momentului cand stii ca va veti face de cap este la fel de palpitanta ca excursia insasi.
4. O seara de jocuri cu prietenii
Cand ai jucat ultima oara jocuri de societate? Valentine’s Day nu trebuie petrecuta intotdeauna in doi. Daca te-ai plictisit de cine romantice si de lumanari parfumate, suna-i pe cei mai buni prieteni ai vostri si iesiti la o seara de Dixit, Europe sau Catan. Singurul risc la care te expui este ca nu il vei mai putea dezlipi de masa de fusball sau de consola Wii.
5. Daca esti singura, rasfata-te!
Daca esti singura de Valentine’s Day, rasfata-te! Ziua indragostitilor esteo sarbatoare a iubirii, insa nimeni nu spune ca nu te poti iubi pe tine insati. Ia-ti o zi libera de la locul de munca sau pleaca mai repede de la birou si fa-ti manichiura si pedichiura acasa, in liniste sau ascultand muzica relaxanta. Comanda, apoi, ceva delicios de mancare si uita-te la un film. Avantajul unui Valentine’s Day in singuratate este cel de a-ti face singura programul si de a nu fi nevoita sa faci nici un compromis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×