A CHELIT şi A ALBIT! E incredibil cum arată acum Mircea Geoană, la 7 ani de la celebra replica „Mihaela, dragostea mea”. GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/11/2016, 10:04
A CHELIT şi A ALBIT! E incredibil cum arată acum Mircea Geoană, la 7 ani de la celebra replica „Mihaela, dragostea mea”. GALERIE FOTO GALERIE FOTO

În noaptea alegerilor de la turul al doilea al prezidenţialelor din 2009, când exit-poll-urile îl dădeau cîştigător pe Mircea Geoană în faţa lui Traian Băsescu, la PSD s-a sărbătorit victoria, infirmată a doua zi de datele oficiale comunicate de BEC. În acea noapte, într-o notă personală, Geoană i-a mulţumit soţiei sale, pe care a numit-o „Mihaela, dragostea mea”.

Din 2009, de cînd a pierdut alegerile în faţa lui Traian Băsescu, Geoană nu a mai apărut atît de des în faţa publicului. Şi-a înfiinţat un nou partid, PSRO, iar acum îmbină viaţa politică, cea care nu îi mai ocupă tot timpul, cu viaţa de familie şi cea de cadru didactic, avînd de predat cursuri la şcolile de ştiinţe politice.

Ajuns la 58 de ani, timpul şi-a pus amprenta asupra lui Geoană, iar asta se vede clar pe figura lui, brăzdată de riduri. A chelit, iar puţinul păr care i-a mai rămas i-a încărunţit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×