Chef Cătălin Scărlătescu vrea să devină model: „Îl conving pe Cătălin Botezatu”

în Stiri de ultima ora
13/12/2018, 21:10
Chef Cătălin Scărlătescu vrea să devină model: „Îl conving pe Cătălin Botezatu” GALERIE FOTO
Cătălin Scărlătescu vrea să devină model pentru Cătălin Botezatu

Chef Cătălin Scărlătescu are planuri mari! Experimentatul bucătăr vrea să devină model şi şi-a propus să pozeze pentru marele creator de modă Cătălin Botezatu. Juratul de la „Chefi la cuţite” are încredere că va urca pe scena de modeling după ce a slăbit 52 de kilograme.

„Tricoul meu costă 40 de lei, jeanșii costă vreo 100 de euro, încălțările 2 bani, iar pe sacoul acesta am dat mai mult. Dacă vă aduceți aminte, eu pe vremuri eram mai mare și nu mă îmbrăcam, mă înveleam. După ce am slăbit am zis să mă îmbrac și eu ca omul, doar că nu poți să sari imediat la creațiile astea. Până nu mă obișnuiesc eu cu mine în hainele astea. La Chefi la cuțite nu mănânc mult deloc, doar pare că mănânc mult.

Chef Cătălin Scărlătescu vrea să devină model

De îngrășat nu mai am cum. Mi-am luat o curea și sunt la a doua gaură, iar dacă se întâmplă să mă strângă nu mai mănânc vreo două, trei zile. Niciodată în viața mea nu o să mă mai vedeți gras. Mi-am promis sincer, la un moment dat să-l conving pe Cătălin Botezatu să mă urc pe scena lui să prezint și eu un sacou sau orice. Sunt un om bătrân totuși. Am spre 50 de ani, nu mai sunt în floarea vârstei. Par eu așa a 30, dar nu”, a spus Cătălin Scărlătescu, pentru VIVA!

Aşa arăta Cătălin Scărlătescu, înainte de a lua decizia de a slăbi cele 52 de kilograme
Aşa arăta Cătălin Scărlătescu, înainte de a lua decizia de a slăbi cele 52 de kilograme

Cătălin Scărlătescu vrea să pozeze pentru Cătălin Botezatu şi nu se sfieşte să recunoască acest lucru. Recent, Scărlătescu a povestit o întâmplare inedită, după ce a stat două nopţi în detenţie: „Băi, am fost arestat. Anul trecut am plecat cu Gogu, prietenul meu. Ne-am dus în Saint Martin​ şi ne-am luat bilet de avion şi nu am avut bilet de ieşire din Antigua şi la puşcărie. Două nopţi am stat la detenţie. Am stat la plajă după un grilaj, nu am putut să stăm în faţă, am stat în spate. Deci am poza cu faţa lui şi pe perna scrie: detention room (camera de detenţie)”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×