Charlie Sheen, dat în judecată de fosta logodnică pentru ca i-a ascuns faptul că are HIV. Ce daunele uriaşe cere

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/12/2015, 14:44
Charlie Sheen, dat în judecată de fosta logodnică pentru ca i-a ascuns faptul că are HIV. Ce daunele uriaşe cere GALERIE FOTO

Fosta logodnica a actorului Charlie Seen l-a dat in judecata pe actor pentru ca nu i-ar fi dezvaluit faptul ca este infectat cu HIV. Actrita de filme pentru adulti Scottine Ross, cunoscuta drept Brett Rossi, a depus plangerea joi, la o instanta din Los Angeles, si cere 1 milion de dolari daune, scrie CNN. Ross si Cheen au avut o relatie in perioada noiembrie 2013 – octombrie 2014.

In documentele depuse la instanta, femeia spune ca relatia cu celebrul actor a inceput dupa ce acesta i-a spus ca ii va da 10.000 de dolari pentru a intretine relatii intime, aratand ca ulterior relatia s-a transformat intr-una romantica, urmand probabil sa se casatoreasca. Ross spune ca intre timp Sheen „a devenit o alta persoana” si a inceput sa consume alcool si droguri, fiind „violent si abuziv”.

Scottine Ross precizeaza ca a aflat de faptul ca Charlie Sheen are HIV dupa ce a descoperit pastile intr-un dulap din casa acestuia.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×