E noiembrie, dar să vezi cum a apărut această „piţi” în centrul vechi! Ce s-a văzut când s-a întors cu spatele

Filon Stan   
în Femei frumoase
14/11/2017, 19:17
E noiembrie, dar să vezi cum a apărut această „piţi” în centrul vechi! Ce s-a văzut când s-a întors cu spatele GALERIE FOTO

Weekend-ul trecut, tânăra, în vârstă de doar 19 ani, nu a ţinut cont câtuşi de puţin de prejudecăţile legate de temperatură şi a abordat o vestimentaţie ce a născut multe, multe semne de întrebare. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Este vorba despre un top de culoare neagră, cu un decolteu adânc, şi despre o pereche de blugi minusculi, care nu a lăsat mai deloc loc imaginaţiei, îmbrăcăminte pe care bruneta le-a purtat zilele trecute la o petrecere ce a avut loc în clubul Delilah, un local exclusivist din centrul vechi al Hollywood-ului.

Culmea este că tânăra în cauză nu este străină de astfel de episoade, fiind una dintre ţintele preferate ale paparazzilor americani. Bruneta se numeşte Ariel Winter şi este cunoscută publicului din ţara noastră din serialul „Modern Family”, unde, paradoxal, joacă rolul unei tocilare foarte, foarte cuminţi. Dar, deh, viaţa bate filmul, nu-i aşa?!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×