Celentano din „Las Fierbinţi” a răbufnit. Mesaj dur adresat clasei politice

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
25/02/2018, 23:17
Celentano din „Las Fierbinţi” a răbufnit. Mesaj dur adresat clasei politice

Celentano din „Las Fierbinţi” este revoltat de ceea ce se întâmplă în anul centenar şi de deciziile politice luate de parlamentari.

„Am intrat în anul centenar. Şi? Am intrat cu un parlament care funcţionează ilegal. În 2009 a avut loc un referendum perfect valabil care a avut un rezultat simplu: 300 de parlamentari şi parlament unicameral. Bună, rea, aceasta a fost voinţa poporului. Aşa trebuia să se facă. Ca la Brexit, bun, rău, dracu să-l ia şi pe ala…să se facă dacă aşa a vrut poporul.

Deştepţii ăştia de politicieni o tot scaldă că poporul să nu iasă în stradă, să se manifeste la vot, că aşa e democraţia….păi s-a votat într-un fel şi voi tot nu executaţi băi panaramelor care sunteţi deputaţi şi senatori! De ce? Că vă „place” privilegiile „care le aveţi,nu?”

S-a votat într-un fel şi e altfel, se iese în stradă şi degeaba, tot fac ce vor. Eu nu pot să consider acest parlament ilegal? Că votul de la referendum are putere juridică mare. Să mai vorbim de UDMR care nu e partid politic ţi e in Parlament? 100 de ani de Romănia, nu-mi dau seama dacă e prea mult sau prea puţin!?”, a scris Celentano din „Las Fierbinţi”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×