Cele trei zodii feminine care vor frânge inimi în această vară

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/05/2019, 19:11
Cele trei zodii feminine care vor frânge inimi în această vară GALERIE FOTO
Acestea sunt cele treo zodii cuceritoare

Acestea sunt cele trei zodii feminine care vor frânge inimi în această vară! Aceste trei zodii sunt adevărate cuceritoare. Știu întotdeauna ce să spună, cum să se comporte, parcă îți citesc gândurile. Problema apare de-abia atunci când pleacă și ia cu ele bucăți de inimă pe care cu greu le mai poți redobândi.

Așa arată cele trei zodii feminine care vor frânge inimi în această vară

Leu

Nativii născuți sub semnul zodiacl al Leului sunt plini de ei, dau dovadă de o siguranță de sine care ar intimida pe oricine, iar admiratorii roiesc în jurul lor. De foarte multe ori, Leii sunt foarte egoiști și trebuie ca toată lumea să se închine înaintea lor. Nu suportă să fie ignorați nici măcar o secundă. Se plictisesc foarte repede și nu și-ar consuma energia pentru a repara o relație, atunci când întotdeauna vor avea în jurul lor alte alternative. Așa că Leul va schimba partenerul de care s-a plictisit fără nicio remușcare.

Săgetător

Săgetătorul este un maestru al comunicării. El poate vinde orice, însă de multe ori aceștia vând ”gogoși” pe care până și ei au tendința să le creadă. Sunt foarte plăcuți ca partener de discuții și chiar și de viață. Exagerările de care dau dovadă vor isca, într-un final, certuri și dezamăgiri, deoarece rar se pot ridica la nivelul prezentat de ei. Preferă să tragă de o relație, indiferent cât de disfuncțională ar fi aceasta, însă va avea mereu o altă alternativă, iar atunci cân renunță, celălalt va regreta.

Zodii cuceritoare
Zodii cuceritoare care pleaca cu inima ta

Capricorn

Capricornii au un simț practic extraordinar. Sunt niște oameni cu picioarele pe pământ, nu visează la cai verzi pe pereți, însă la prima ceartă mai gravă deja de gândesc la finalul relației, fiind mai pesimiști. De multe ori își dau seama că relația respectivă a ajuns într-un punct mort și nu mai are unde să meargă, decât în jos. Acel moment este ratat de mai toate celelalte zodii, însă nu și de Cappricorn. Așadar, ei aleg să pună capăt unei relații care pentru ei urmează să nu mai funcționeze. De aceea, cei părăsiți de Capricorni vor rămâne cu inima frântă deoarece nu știu exact nici ceea ce s-a întâmplat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×