Paşte îndoliat în judeţul Neamţ! Cele nouă victime care s-au prăbuşit în apă au fost înmormântate în Sâmbăta Mare

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
07/04/2018, 14:51
Paşte îndoliat în judeţul Neamţ! Cele nouă victime care s-au prăbuşit în apă au fost înmormântate în Sâmbăta Mare GALERIE FOTO

Vezi aici imaginile cu sicriele ridicate de la morga!

Paşte plin de tristeţe şi amărăciune pentru famiile victimelor accidentului rutier din judeţul Neamţ! Oamenii şi-au înmormântat rudele chiar în Sâmbăta Mare şi acuză autorităţile locale că nu le-au oferit nici măcar ajutorul de înmormântare.

Rudele l-au acuzat pe primar că nu i-a ajutat cu nimic. Oamenii care au pregătit totul pentru înmormântarea muncitorilor s-au plâns că nimeni nu i-a ajutat şi au folosit chiar banii găsiţi în buzunarele morţilor pentru a-i conduce pe ultimul drum.

Microbuzul în care se aflau a căzut în apă

Cei nouă oameni au murit în urma unui accident rutier, în judeţul Neamţ. Microbuzul în care se aflau a căzut de pe un pod, direct în apă. Microbuzul nu era destinat transportului de persoane, aşa că oamenii stăteau pe două bănci în compartimentul de marfă. Nu au avut nicio şansă. Toţi au murit înecaţi. Victimele accidentului, în total 9, aveau vârste cuprinse între 17 şi 45 de ani şi erau din Săvineşti, Podoleni, Făurei şi Bărgăoani, toate din judeţul Nemţ, precum şi din localitatea Deleni, judeţul Iaşi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×