Cele mai fidele zodii! Ea este expertă în arta amorului şi te va iubi o viaţă

Filon Stan   
în Hotnews
20/10/2017, 00:02
Cele mai fidele zodii! Ea este expertă în arta amorului şi te va iubi o viaţă

Vă prezentăm cea mai fidelă femeie din zodiac, dar şi cel mai fidel bărbat! Aceştia nu îşi vor înşela partenerul de viaţă nici măcar cu privirea! Sigur nici pe stradă nu vor întoarce capul după altcineva! Bărbatul rac nu suportă minciuna şi nu va spune niciodată că ştie că îl păcăleşti, dar va pune cap la cap toate minciunile cu care l-ai rănit şi-ţi va spune în momentul în care nu mai suportă. Dacă te-ai fi gândit că este genul aventurier şi petrecăreţ, te-ai înşelat amarnic. Îi place chiar foarte mult să petreacă mult timp cu partenera şi transformă fiecare minut petrecut împreună în ceva cu totul special.

Când vine vorba de dragoste, acest nativ oferă mereu mai mult decât i se oferă lui, însă nu-l deranjează dacă partenera lui este fericită. Nu îi place neapărat luxul şi pentru el este suficient să petreacă timp cu persoana iubită, nu contează locaţia. Bărbatul rac iubeşte necondiţionat şi poate suferi enorm când cei dragi lui îl rănesc. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cele mai fidele zodii! Este expertă în arta amorului şi va fi doar a ta

Femeia săgetător va rămâne fidelă unui singur bărbat indiferent de situaţie. Este geloasă şi nu poate accepta ca cineva să o trateze cu superficialitate. Această femeie are un caracter care nu este foarte uşor de suportat sau de înţeles, însă în momentul în care întâlneşte persoana potrivită îi va fi fidelă şi îi va oferi toată atenţia şi iubirea din lume.

În ceea ce priveşte relaţiile intime, este expertă. Îi va satisface partenerului cele mai ascunse dorinţe şi fantezii pentru că nu are inhibiţii. Va avea grijă ca iubitul ei să nu fie nici o secundă nefericit alături de ea. Această femeie consideră că în dragoste şi război totul este permis şi de aceea îşi va apăra dragostea cu toate armele pe care le deţine. Toţi bărbaţii îşi doresc o astfel de femeie şi cei care o au sunt cei mai norocoşi pentru că este soţia perfectă, dar şi o mamă extraordinară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×