Cele mai bune 10 filme ale anului 2019. Topul IMDB de la jumătatea anului

Cele mai bune 10 filme ale anului 2019. Topul IMDB de la jumătatea anului GALERIE FOTO
Care este top 10 al filmelor de pe IMDB în prima jumătate a anului 2019 *foto: imdb.com

Fanii filmului nu se pot plânge de oferta pe care cinematografele le-a făcut-o în primele șase luni din 2019. Mai multe pelicule cu supereroi au fost lansate în acest an, inclusiv ultimul Avengers – Endgame, care conduce de departe la capitolul încasări. Toate filmele cu supereroi apar în top 10 IMDB pentru prima jumătate a anului. Surpriza însă e dată de locul 1, unde se află noul film al lui Quentin Tarantino, care deocamdată a putut fi văzut doar în cerc restrâns în cinematografele americane.

Top 10 cele mai bune filme în prima jumătate a anului 2019, potrivit IMDB

9,6 este nota primită de „Once Upon a Time … in Hollywood”, ultimul film al lui Quentin Tarantino în care joacă Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie. Filmul te poartă în Hollywood-ul anului 1969, când un actor și dublura sa caută faima în necruțătoarea lume californiană. Chiar dacă pelicula va fi lansată oficial abia peste o lună, ea a primit laude enorme de la critici.

Podiumul IMDB pentru prima jumătate a anului 2019 este completat cu două creații din Universul Marvel. Mai întâi pe locul doi se află epicul Avengers – Endgame, cu o notă de 8,7, în timp ce animația Spider-Man: Into the Spider Verse (Omul – Păianjen: În lumea păianjenului) a primit nota 8,5. Top cinci este completat de ultimul film din seria Toy Story (Povestea jucăriilor 4), care a adunat nota 8,3, în timp ce pe locul cinci ne întâlnim din nou cu Omul – Păianjen, de data asta în ultimul film din seria Marvel, Spider-Man: Far From Home, care a primit nota 8.

Care este top 10 al filmelor de pe IMDB în prima jumătate a anului 2019
Spider-Man este prezent în top 10 al filmelor de pe IMDB în prima jumătate a anului 2019

Comediile domină top 10 din clasamentul IMDB

Pe locul 6, tot cu nota 8, se află a treia parte a thriller-ului John Wick, care îl are în rolul principal pe Keanu Reeves. Pe locul 7 se află o nouă animație, partea a treia din Cum să-ți dresezi dragonul („How to train your Dragon”), care are nota 7,6. Pe locul 8 se află adaptarea poveștii lui Aladdin, în timp ce pe 9 este comedia Familie de-a gata și pe locul 10 singurul film din Universul DC, Shazam!

Top 10 IMDB în prima parte a anului 2019

  1. Once Upon a Time… in Hollywood, nota 9,6
  2. Avengers: The Endgame, nota 8,7
  3. Spider-Man: Into the spider verse, nota 8,5
  4. Toy Story 4, nota 8,3
  5. Spider-Man: Far from Home, nota 8
  6. John Wick: Chapter 3 – Parabellum, nota 8
  7. How to train your Dragon 3, nota 7,6
  8. Aladdin, nota 7,4
  9. Instant Family, nota 7,4
  10. Shazam!, nota 7,3
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×