Cel mai neaşteptat divorţ din showbiz. Au împreună şase copii

Mirela Apostol   
în Hotnews
21/01/2016, 10:05
Cel mai neaşteptat divorţ din showbiz. Au împreună şase copii

Inevitabilul s-a întâmplat. După ce presa americană anunţa la sfârşitul anului că cel mai iubit cuplu de la Hollywood, Angelina Jolie(40 de ani) şi Brad Pitt(52 de ani), sunt pe cale să-şi spună „Adio” se pare că informaţia e cât se poate de reală. Cei doi îşi negociază deja termenii divorţului.

După mai bine de un deceniu de relaţie, Angelina Jolie şi Brad Pitt nu reuşesc să se mai înţeleagă deloc. Publicaţia Hollywood Life şi revista InTouch anunţă că cei doi au vieţi separate de mai bine de un an şi că avocaţii lor deja negociază termenii divorţului. După mai multe serii de certuri, Brad a renunţat să mai lupte pentru relaţie, fpentru că simte că frumoasa lui soţie nu vrea deloc să îl asculte. „Timpul lor petrecut împreună s-a transformat în negocieri intense despre cum îşi vor împărţii familia după divorţ. Ei vor petrecere fiecare timp cu copiii lor, individual şi colectiv, cum au făcut şi până acum. Cele două legende ale Hollywood trăiesc vieţi separate de peste un an din cauza problemelor din mariaj. „După ce o serie de certuri în vacanţa de Crăciun, ziua răfuielii a venit. Şi-au dedicat vieţile filmelor, drepturilor umane şi copiilor şi nu le-a mai rămas timp pentru ei”, a declarat un apropiat al cuplului pentru InTouch.

Angelina Jolie a şocat pe toata lumea zilele trecute când şi-a făcut apariţia la premiera unui film. Cei din jur au crezut că actriţa este bolnavă din cauza felului în care arată, aceasta fiind mai slabă ca niciodată.
Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au cunoscut în 2005, pe platourile de filmare ale peliculei Mr. & Mrs. Smith şi au împreună şase copii, 3 biologici, Shiloh (9 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 7 ani, şi trei adoptaţi, Maddox (14 ani), Pax (12 ani) şi Zahara (10 ani).

Sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×