O femeie de 250 de kg a născut cel mai mare bebeluş din lume! Cât cântăreşte micuţul GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
10/10/2017, 15:13
O femeie de 250 de kg a născut cel mai mare bebeluş din lume! Cât cântăreşte micuţul GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Premieră absolută pentru medicii din Dallas, Texas, dar şi pentru lumea medicală! O mamă originară din Australia care cântărea nu mai puţin de 250 de kilograme a adus pe lume un bebeluş de Cartea Recordurilor! Micuţul a fost născut cu greutatea de 18 kilograme! Este cel mai mare copil născut vreodată! Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Naşterea copilului a făcut ca tot personalul să intre într-o stare de şoc. Surpriza plăcută a fost că naşterea a fost un succes iar copilul pare într-o stare bună de sănătate. Medicii şi-au dat seama că micuţul nu se putea naşte pe cale naturală, viaţa sa, cât şi a mamei sale fiind pusă în pericol. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cel mai mai bebeluş din lume este perfect sănătos

Medicii au fost nevoiţi să înceapă procedurile pentru o naştere prin cezariană. Operaţia a decurs foarte bine, iar naşterea nu a avut nicio problemă medicală. Copilul este un bebeluş foarte sănătos.

“Am operat multe femei care suferă de obezitate, dar această naştere o voi ţine minte până când voi muri”, a declarat medicul reporterilor. “Am crezut cu adevărat că avea doi sau trei copii înauntru, dar nu, a fost doar un tip mare, robust. El va avea o carieră ca un viitor jucător de rugby “, a adăugat medicul cu umor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×