Cea mai sexy poliţistă a ţării a trecut graniţa! Imagini incendiare cu Luiza Ciuclea!

Iuliana Spirache   
în Monden
30/05/2018, 09:49
Cea mai sexy poliţistă a ţării a trecut graniţa! Imagini incendiare cu Luiza Ciuclea! GALERIE FOTO

Luiza Ciuclea este una dintre cele mai sexy poliţiste din România, iar tînăra brunetă nu a scăpat nici de ochii bărbaţilor din străinătate.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Imaginile cu poliţista brunetă fac furori şi peste hotare. Jurnaliştii francezi şi belgieni au intrat în posesia imaginilor cu Luiza. Aceştia au scris despre botoşăneanca în vîrstă de 27 de ani numai cuvinte de laudă şi au făcut publice imaginile cu tînăra brunetă. Pe lângă pozele în uniformă, Luiza a făcut senzație cu câteva instantanee realizate la sala de fitness.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Luiza, care are și o diplomă de stilist, iar până să ajungă celebră și să facă bani din diverse contracte de publicitate, ea se mulțumește cu veniturile  pe care le încasează ca agent de poliție.

Închide ×