Cea mai înfocată susținătoare PSD, Floricica Dansatoarea, atacă din nou!

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
10/06/2018, 14:37
Cea mai înfocată susținătoare PSD, Floricica Dansatoarea, atacă din nou! GALERIE FOTO
Floricica Dansatoarea: „Să se facă aziluri de bătrâni că noi suntem amărâți și suntem pe străzi. Vrem să fie pace și o țară bogată cu verdeață! Să le fie rușine tuturor celor din parlament, care dorm și nu stau pe scaun să muncească pentru țara noastră. Eu mor cu ea de gât! Asta îmi doresc: SĂ FIE PACE”, a transmis din Piața Victoriei, Floricica Dansatoarea.

Cea mai înfocată susținătoare PSD, Floricica Dansatoarea, atacă din nou! Aceasta a ieșit, seara trecută, în Piața Victoriei, la mitingul organizat de partidul politic pe care-l susține cu atât de multă ardoare. Floricica își dorește o țară mai bună, iar mesajul transmis de ea a amuzat o țară întreagă. Video-ul în care apare Floricica Dansatoarea s-a viralizat instant pe internet.

„Să fie pace”

Floricica Dansatoarea: „Să se facă aziluri de bătrâni că noi suntem amărâți și suntem pe străzi. Vrem să fie pace și o țară bogată cu verdeață! Să le fie rușine tuturor celor din Parlament, care dorm și nu stau pe scaun să muncească pentru țara noastră. Eu mor cu ea de gât! Asta îmi doresc: SĂ FIE PACE”, a transmis din Piața Victoriei, Floricica Dansatoarea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×