VIDEO: Una dintre cele mai celebre secvenţe cu Andrei Gheorghe!

Raluca Ogaru   
in Stiri de ultima ora
19/03/2018, 23:57
VIDEO: Una dintre cele mai celebre secvenţe cu Andrei Gheorghe!

Cea mai cunoscută secvenţă cu Andrei Gheroghe este însă una în care nu este el protagonistul, ci Emil Boc, fostul premier al României.  Invitat în emisiunea lui Andrei Gheorghe, edilul a uitat să fie atent pe unde calcă şi a căzut de pe platoul emisiunii, amplasat la înălţime.

”Doamne, Dumnezeule! Vă rog publicitate!”, a exclamat atunci realizatorul TV, alergând repede la locul unde primarul Clujului zăcea după căzătură.

Andrei Gheorghe s-a născut în Rusia. Despre copilăria sa, omul de radio şi de televiziune spunea, într-un interviu pentru „Adevărul“, în urmă cu doi ani: „In Mother Russia (n.r. – Mama Rusie). Am nişte amintiri magice. Şi după ce m-am mutat în România, am continuat să-mi petrec vacanţele de vară şi de iarnă acolo. Normal că au fost magice, pentru că eram în vacanţă, nu eram inserat în acea existenţă. Pentru mine Rusia a fost un fel de tărâmul lui Oz. Era o altă ţară, unde oamenii vorbeau alte lucruri, unde totul era nou şi altfel decât la mine, unde eu eram străin. Sigur că era interesant. Când mergi în vizită, oamenii încearcă să fie drăguţi, totul e frumos, dar dacă trăieşti zi de zi, te plictiseşti. Normal că totul era perfect. Te plimbau, îţi arătau, era o încântare continuă. Şi nu mai vorbesc de faptul că o mare parte din copilărie mi-am petrecut-o într-o pădure care nu se termina. Adică nu era ca în povestea în care până la urmă şi la urmă dai de un drum. Nu se termina niciodată“. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.