CE TRIST! Ce s-a ales de Andrei Ştefan, câştigătorul din 2008 de la „Dansez pentru Tine”. A cheltuit cei 60.000E, a fost concediat de ProTV, iar acum…

Ionuţ Cataramă   
în Monden
08/05/2017, 22:08
CE TRIST! Ce s-a ales de Andrei Ştefan, câştigătorul din 2008 de la „Dansez pentru Tine”. A cheltuit cei 60.000E, a fost concediat de ProTV, iar acum… GALERIE FOTO

Andrei Ştefan a câştigat sezonul cu numărul 6, din 2008, al show-ului „Dansez pentru Tine”. A avut-o parteneră mai întâi pe Lili Sandu, care s-a accidentat, iar mai apoi pe Giulia Anghelescu, alături de care a pus mâna pe marele premiu de 60.000 de euro.

Bani pe care i-a cheluit imediat, cumpărându-şi un apartament, unde s-a mutat cu mama lui, cei doi având mari probleme financiare până atunci. Visul frumos avea să continue, Andrei fiind angajat de Pro TV. A jucat mai întâi în serialul „Pariu cu Viaţa”, după care a făcut parte din trupa LaLa Band.

Acum, însă, la 29 de ani, situaţia nu mai este atât de roz. Tânărul a fost dat afară de postul TV mai sus amintit şi şi-a găsit refugiul profesional în cu totul alt domeniu. A abandonat prima şi marea lui iubire, dansul, lucrând acum ca project manager la editura For You. Are ghinion şi pe plan amoros, având mai multe relaţii, dar fiind în continuare, cel puţin momentan, singur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×