CE TRANSFORMARE! Cum arată acum ANA, la 4 ani de la divorţul de Alex Velea! E incredibil ce a ajuns să facă pentru bani

Ionuţ Cataramă   
în Monden
29/03/2018, 21:12
CE TRANSFORMARE! Cum arată acum ANA, la 4 ani de la divorţul de Alex Velea! E incredibil ce a ajuns să facă pentru bani GALERIE FOTO

Povestea de dragoste dintre Ana şi Alex Velea a fost desprinsă parcă din filmele siropoase de la Hollywood. S-au întâlnit pur întâmplător, la metrou, s-au plăcut, s-au căsătorit şi părea că nimeni şi nimic nu va sta în calea iubirii lor. Totul a luat însă sfârşit din cauza Antoniei şi, la începutul lui 2014, cei doi aveau să divorţeze, după ce Alex se îndrăgostise iremediabil de colega lui de breaslă, care îi este iubită şi astăzi. Ce s-a ales însă de Ana?!

Ei bine, fosta soţie a lui Velea a revenit la numele de fată. Ana-Maria Mircea, aşa cum o cheamă acum, cochetează cu modeling-ul, din care face bani frumoşi, dar existenţa şi-o câştigă din cu totul altceva. Ceva de-a dreptul uluitor, am putea spune. Asta pentru că, anul trecut, tânăra cu origini sud-africane a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” – cu specialitatea Psihiatrie. Şi are deja un cabinet, unde încearcă să rezolve problemele pacienţilor ei!

Asta nu e tot. Din fata tristă de după divorţul de Velea, Ana s-a transformat acum într-o frumoasă domnişoară, a slăbit şi are un trup de-a dreptul „criminal”, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×