Ce şi-a cumpărat Robert cu cei 50.000E câştigaţi la „Masterchef”! E primul din România, nimeni nu mai are aşa ceva! VEZI IMAGINILE

Ionuţ Cataramă   
în Monden
16/05/2017, 21:04
Ce şi-a cumpărat Robert cu cei 50.000E câştigaţi la „Masterchef”! E primul din România, nimeni nu mai are aşa ceva! VEZI IMAGINILE GALERIE FOTO

Robert Vlad Petrescu a dat lovitura, câştigând sezonul din acest an al concursului culinar „Masterchef”. Cum finala a fost difuzată luni seară, însă filmările au avut loc în urmă cu aproximativ trei luni, tânărul a cheltuit deja marele premiu de 50.000 de euro.

Până să participe la „Masterchef”, gătitul pentru el era un simplu hobby. Robert absolvise Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” şi lucra ca medic stomatolog. Imediat după ce a câştigat concursul de la PRO TV, a abandonat însă această meserie – destul de bănoasă, ce-i drept – descoperindu-şi adevărata dragoste: gastronomia! Şi nu orice gastronomie, ci gastronomia… asiatică!

În februarie, când s-au terminat filmările „Masterchef” şi a intrat în posesia marelui premiu, tânărul de 32 de ani a luat o hotărâre deloc uşoară! A renunţat la stomatologie şi, cu cei 50.000 de euro câştigaţi, şi-a deschis propria afacere. Este vorba despre un restaurant mobil asiatic, numit „Nori Yakitori”, primul din România de aceste gen. Robert nu este doar patron! El găteşte şi serveşte clienţii, decizia demonstrându-se, până în acest moment, a fi una extrem de înţeleaptă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×