Ce se întâmplă astăzi cu transsexualul Naomi Moldovan! Unde se află și cum arată la 41 de ani

Sandra Popescu  
înStiri mondene
12/07/2018, 10:33
Ce se întâmplă astăzi cu transsexualul Naomi Moldovan! Unde se află și cum arată la 41 de aniGALERIE FOTO

Transsexualul Naomi Moldovan, pe numele său de bărbat Florin Moldovan, a rămas astăzi în memoria publicului din România sub amprenta numeroaselor scandaluri în care a fost implicat de-a lungul timpului.

Pentru că oamenii au primit-o mereu cu răutate în țara sa natală, cel puțin așa a afirmat de câte ori a avut ocazia, Naomi s-a refugiat în străinătate, încercând să-și piardă urma. Cu activități mai mult sau mai puțin ortodoxe, Naomi a reușit să se stabilească în afară, întâi in Germania, apoi în Elveția.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Transsexualul Naomi Moldovan a fugit din țară

Transsexualul Naomi, artist, actor și compozitor, după cum se descrie el însuși, a fugit di țară. Naomi spune că așa se ferește de răutățile de aici și de numeroasele scandaluri în care mai mereu a fost implicată. Ultima oară, în 2016, Naomi Moldovan a fost dată afară din emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, după un schimb de replici acide. De atunci, nu a mai fost văzută în România.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×