Ce se întâmplă astăzi cu transsexualul Naomi Moldovan! Unde se află și cum arată la 41 de ani

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
12/07/2018, 10:33
Ce se întâmplă astăzi cu transsexualul Naomi Moldovan! Unde se află și cum arată la 41 de ani GALERIE FOTO

Transsexualul Naomi Moldovan, pe numele său de bărbat Florin Moldovan, a rămas astăzi în memoria publicului din România sub amprenta numeroaselor scandaluri în care a fost implicat de-a lungul timpului.

Pentru că oamenii au primit-o mereu cu răutate în țara sa natală, cel puțin așa a afirmat de câte ori a avut ocazia, Naomi s-a refugiat în străinătate, încercând să-și piardă urma. Cu activități mai mult sau mai puțin ortodoxe, Naomi a reușit să se stabilească în afară, întâi in Germania, apoi în Elveția.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Transsexualul Naomi Moldovan a fugit din țară

Transsexualul Naomi, artist, actor și compozitor, după cum se descrie el însuși, a fugit di țară. Naomi spune că așa se ferește de răutățile de aici și de numeroasele scandaluri în care mai mereu a fost implicată. Ultima oară, în 2016, Naomi Moldovan a fost dată afară din emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, după un schimb de replici acide. De atunci, nu a mai fost văzută în România.

Închide ×