Ce se întâmplă astăzi cu transsexualul Naomi Moldovan! Unde se află și cum arată la 41 de ani

Sandra Popescu   
in Stiri mondene
12/07/2018, 10:33
Ce se întâmplă astăzi cu transsexualul Naomi Moldovan! Unde se află și cum arată la 41 de ani GALERIE FOTO

Transsexualul Naomi Moldovan, pe numele său de bărbat Florin Moldovan, a rămas astăzi în memoria publicului din România sub amprenta numeroaselor scandaluri în care a fost implicat de-a lungul timpului.

Pentru că oamenii au primit-o mereu cu răutate în țara sa natală, cel puțin așa a afirmat de câte ori a avut ocazia, Naomi s-a refugiat în străinătate, încercând să-și piardă urma. Cu activități mai mult sau mai puțin ortodoxe, Naomi a reușit să se stabilească în afară, întâi in Germania, apoi în Elveția.

Transsexualul Naomi Moldovan a fugit din țară

Transsexualul Naomi, artist, actor și compozitor, după cum se descrie el însuși, a fugit di țară. Naomi spune că așa se ferește de răutățile de aici și de numeroasele scandaluri în care mai mereu a fost implicată. Ultima oară, în 2016, Naomi Moldovan a fost dată afară din emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, după un schimb de replici acide. De atunci, nu a mai fost văzută în România.

Ştirea MOMENTULUI

Colegii râdeau de el la școală! Astăzi, Ed Sheeran este un mare artist!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.