Ce se ascunde în spatele relaţiei perfecte dintre prinţul Harry şi cumnata Kate!

Ionuţ Cataramă  
înStiri mondene
26/05/2018, 16:36
Ce se ascunde în spatele relaţiei perfecte dintre prinţul Harry şi cumnata Kate!GALERIE FOTO
Secretul relaţiei perfecte dintre prinţul Harry şi cumnata Kate. Legătura dintre ei a pornit de la prinţesa Diana.

Se înţeleg de minune şi zâmbesc tot timpul când sunt împreună. Care este secretul relaţiei perfecte dintre prinţul Harry şi cumnata Kate.

Amanda Killelea, editorialistă la tabloidul britanic Mirror, a analizat relația celor doi cumnați, evidențiind motivele prieteniei strânse care îi leagă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Secretul relaţiei perfecte dintre prinţul Harry şi cumnata Kate. „S-a întâmplat cu Diana!”

Principalul motiv ar fi acela că Harry a crescut de la o vârstă foarte fragedă fără mamă, iar alegerea fratelui său William a fost perfectă şi ar fi fost cu siguranță pe placul mamei lor, susţine Unica.

Harry este foarte sensibil în ceea ce privește faptul că ducesa de Cambridge trebuie să facă față unui rol pentru care nu a fost născută. Realizează că exact asta s-a întâmplat și cu mama lui, numai că ea era mult mai tânără. Este alături de Kate și își dă seama prin ce trece. Și nu este atât de ușor pe cât pare pentru Kate”, a declarat expertul în probleme ale Casei Regale, Ingrid Seaward.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×