Ce s-a ales de PUŞTIU’! A părăsit România şi „Cronica Cârcotaşilor” şi s-a mutat în ANGLIA! A îmbătrânit, s-a îngrăşat şi nici „cârcotaşii” nu-l mai RECUNOSC

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/02/2017, 18:42
Ce s-a ales de PUŞTIU’! A părăsit România şi „Cronica Cârcotaşilor” şi s-a mutat în ANGLIA!  A îmbătrânit, s-a îngrăşat şi nici „cârcotaşii” nu-l mai RECUNOSC GALERIE FOTO

Puştiu’ a fost, timp de 15 ani, cel mai tare cameraman din România, dar şi unul dintre cele mai comice şi iubite personaje de la „Cronica Cârcotaşilor”.

Marian Stanciu, aşa cum se numeşte el în buletin, a făcut de la bun început parte din echipa emisiunii lui Şerban Huidu, încă de când show-ul avea un singur „cârcotaş”. Simpaticul cameraman a părăsit „Cronica” – şi, odată cu ea, şi România – în urmă cu 2 ani, în căutarea unui trai mai bun.

Şi s-a mutat în Anglia. Mai precis, în Londra, oraşul unde studiază fiul lui, Sebastian. Evident, nu a plecat singur, ci însoţit de soţia lui. Şi, deşi alegerea a fost una cât se poate de inspirată, trecerea anilor şi-a făcut simţită prezenţa, Puştiu’ încărunţind şi punând câteva kilograme bune, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×