Ce s-a ales de Irina Pavlenco, ex-solista trupei Sweet Kiss! A pozat goală pentru bani. Cum arată ACUM

Ionuţ Cataramă   
în Monden
08/05/2017, 22:47
Ce s-a ales de Irina Pavlenco, ex-solista trupei Sweet Kiss! A pozat goală pentru bani. Cum arată ACUM GALERIE FOTO

În 1998, Sweet Kiss era una dintre cele mai la modă trupe din pestriţa industrie muzicală autohtonă şi toată România cânta obsedant refrenul „O, Alin, Alin, Alin”. Iată însă că acum, la două decenii distanţă, solista fomaţiei a ajuns o simplă amintire a cântăreţei de altădată…

Trupa s-a destrămat în 2001 şi, de atunci, nu s-a auzit mai nimic de Irina Pavlenco. Cu excepţia unui episod, artista fiind protagonista unui moment extrem de ruşinos al carierei ei, pozând goală într-un pictorial pentru adulţi. „Am luat cea mai proastă decizie din viaţa mea, aceea de a mă încredere într-un fals prieten. Într-o persoană care, profitând de faptul că mă aflam în depresie, complet demoralizată, poate chiar într-unul dintre cele mai dificile momente ale vieţii mele, m-a determinat să pozez goală. Asta m-a bulversat total„, povesteşte Irina.

Cântăreaţa avea să îşi încerce norocul în muzică, însă cariera ei solo s-a demonstrat a fi, în mare parte, un eşec, cel puţin în comparaţie cu succesul de la sfârşitul anilor ’90.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×