Ce s-a ales de Ana Velea, la doi ani de la divorţul de Alex! S-a întîmplat ceea ce mulţi nu bănuiau, după ce a fost părăsită pentru Antonia

Iuliana Spirache   
în Hotnews
02/07/2016, 00:00
Ce s-a ales de Ana Velea, la doi ani de la divorţul de Alex! S-a întîmplat ceea ce mulţi nu bănuiau, după ce a fost părăsită pentru Antonia GALERIE FOTO

Ana Velea, a fost părăsită în urmă cu doi ani de Alex pentru Antonia, iar tînăra a dorit să păstreze mereu tăcerea în ceea ce priveşte despărţirea de cîntăreţ.

Deşi a trecut prin momente dificile în urmă cu doi ani, Ana, fosta soţie a lui Alex Velea, a decis să îşi continue planurile pe care le avea din timpul căsătoriei. Frumoasa mulatră s-a obişnuit cu ideea că nu îşi mai poate salva relaţia cu celebrul cîntăreţ, iar aceasta este foarte aproape să termine Facultatea de Medicină.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Fosta soţie a lui Velea este anul şase la Facultatea de Medicină „Carol Davila”, iar la finalul anului va da examneul de rezidenţiat. Mulatra a ales să se specializeze în psihiatrie, iar pentru asa îşi canalizează tot timpul pentru a termina cu brio facultatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×