Cutremurător! Ce se întâmplă în aceste momente la şcoala unde învăţau cei doi copii ucişi de tată

Raluca Ogaru   
în Reality show
29/03/2018, 09:23
Cutremurător! Ce se întâmplă în aceste momente la şcoala unde învăţau cei doi copii ucişi de tată GALERIE FOTO
Din păcate, aripile s-au curmat crunt pentru cei doi adolescenţi. Cel care a decis asta a fost chiar propirul lor tată, iar oribila crimă a înduioşat o ţară întreagă.
 
Colegii Ioanei, din clasa a XI-a, i-au adus în clasă coroane şi lumânări şi se pregătesc să meargă la priveghi şi înmormântare, chiar dacă acestea ar putea avea loc la Piatra Neamţ, de unde s-a mutat în Braşov familia Buliga acum mai bine de 10 ani. Directoarei de la Colegiul de Informatică nu i-a venit să creadă măcar că ar putea fi vorba de o elevă de la această şcoală. Prof. Milena Popa spune despre Ioana că avea note de peste 9 şi era mereu veselă.
Fratele ei, Ştefan, chiar dacă nu era atât de bun la învăţătură ca sora sa, era, totuşi, un elev silitor, cuminte şi foarte talentat. Îşi dorea foarte mult să devină actor, iar marţi seară chiar ar fi trebuit să joace într-o piesă alături de colegii de la Şcoala Populară de Arte. „Ştefan era un copil cuminte, un copil respectuos, un copil talentat şi care niciodată nu a dat semne că ar avea probleme în familie”, a declarat cu ochii înlăcrimaţi prof. Mihaela Nicodin, directoarea şcolii, potrivit mytex.ro. 
Şi banca lui Ştefan s-a umplut de flori şi lumânări, iar colegii i-au scris mesaje îndurerate
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×