Ce s-a ales de fostul soţ al lui Teo. Vedeta TV nu vrea să mai audă de el: „Un bou!”

în Reality show
15/03/2018, 22:24
Ce s-a ales de fostul soţ al lui Teo. Vedeta TV nu vrea să mai audă de el: „Un bou!” GALERIE FOTO

Teo Trandafir radia de fericire pe data de 2 iunie 2012, când şi-a unit destinul cu iubitul ei, Constantin Iosef, pe care îl cunoscuse, de Sărbătorile de Iarnă, pe Facebook. Din păcate, mariajul avea să ia sfârşit după doar câteva luni, fostul jucător de rugby părăsindu-şi soţia chiar înainte de Crăciun.

Acum, Teo nu vrea să mai audă de el, căsnicia cu Constantin lăsându-i un gust foarte amar vedetei TV: „Un bou! Recunsoc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram!!! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou„.

De atunci, viaţa lui Consantin Iosef s-a schimbat radical. Fostul rugbist s-a mutat înapoi în Franţa şi s-a căsătorit pentru a treia oară – cu o femeie de afaceri pe nume Manuela – cea care a fost prima şi marea lui iubire încă de când avea 18 ani. Mai mult, Constantin a reuşit să slăbească considerabil, ajungând într-o oarecare măsură la forma fizică din anii în care era sportiv de performanţă. VEZI CUM ARATĂ CONSTANTIN ACUM ŞI CUM ARATĂ NOUA LUI SOŢIE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SSU

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×