CE RUŞINE! Imagini bombă cu Nicoleta Luciu la meciul lui DINAMO! A intrat pe teren îmbrăcată doar în tricou, şi l-a dat jos si.. S-A VĂZUT TOT

Ionuţ Cataramă   
în Monden
26/02/2017, 15:25
CE RUŞINE! Imagini bombă cu Nicoleta Luciu la meciul lui DINAMO! A intrat pe teren îmbrăcată doar în tricou, şi l-a dat jos si.. S-A VĂZUT TOT GALERIE FOTO

Dacă astăzi este considerată una dintre cele mai apreciate şi respectate vedete din România, nu la fel au stat lucrurile în trecut, Nicoleta Luciu având parte de un debut în televiziune de-a dreptul ruşinos!

Se întâmpla în urmă cu aproape un deceniu, mai precis în 2008. Suporteră înfocată a „câinilor”, bruneta a oferit un moment – sexy pentru unii, amuzant sau chiar penibil pentru altii – înaintea fluierului de start al meciului Dinamo – Rapid şi „Groapă”. Nicoleta a apărut îmbrăcată doar într-un tricou al echipei gazdă, pe care avea în scurt timp să şi-l dea jos, rămânând doar în sutien.

Din păcate pentru ea, sutienul i-a jucat feste, tot stadionul din Ştefan cel Mare putându-i admira faimosul bust, în toată splendoarea lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×