Ce nu fac fetele pentru dragoste. S-au luat la bătaie cînd au aflat că iubesc acelaşi bărbat!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
02/01/2017, 11:15
Ce nu fac fetele pentru dragoste. S-au luat la bătaie cînd au aflat că iubesc acelaşi bărbat! GALERIE FOTO

Dragostea poate provoca foarte multe răni. La propriu! Două tinere care au avut ghinionul să iubească acelaşi bărbat au fost protagonistele unei confruntări care s-a lăsat cu scîntei. Ambele însoţite de prietene, s-au confruntat pe o stradă lăturalnică, pe unde Poliţia trece mai rar.

După cîteva minute de tatonare, cele două femei care îşi disputau dragostea bărbatului au trecut la acţiune. A fost o luptă echilibrată, pe care fata mai solidă dădea semne clare că poate să o tranşeze în favoarea sa. S-au împărţit pumni, palme şi picioare, iar în cele din urmă s-a ajuns la clasica păruială.

Văzînd că prietena ei, mai subţirică, este în dezavantaj, o altă fată, nici ea prea solidă, a încercat să intervină şi să egaleze balanţa. Nu a fost de acord, însă, o amica a celei rămasă în inferioritate numerică. Şi, pe principiul cine se aseamănă se adună, prietena domnişoarei corpolente avea şi ea avantaj la kilograme. Aşa că s-au format două grămezi, deloc ordonate, din care a doua dintre fetele slăbuţe a ieşit cea mai şifonată.

O a treia prietenă din grupul slăbuţelor, să-i spunem aşa, a încercat şi ea să intervină. S-a liniştit cînd a văzut că şi din echipa rivală este gata să intervină. A preferat să se calmeze, pentru a nu avea soarta prietenelor ei. În cele din urmă, cu ajutorul unor trecători, totul s-a liniştit. Kilogramele în plus se poate spune că au cîntărit decisiv în cîştigarea luptei din stradă. rămîne de văzut dacă nu o vor trage în jos pe fata amorezată în lupta pentru inima bărbatului iubit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×