Categorie: Autor:

Ce i-a spus în șoaptă prințul Harry lui Meghan Markle, când și-au prezentat public copilul

Ducii de Sussex l-au prezentat în cursul zilei de ieri pe bebelușul regal. De asemenea, tot miercuri, 8 mai, au dezvăluit numele ales de cei doi. Un detaliu are a ieșit în evidență a fost că Prințul Harry i-a șoptiti ceva lui Meghan Markle în momentul prezentării.

Ce i-a șoptit Prințul Harry lui Meghan Markle la prezentarea bebelușului regal?

Prințul Harry și Meghan Markle l-au prezentat pentru prima oară pe primul lor copil. Evenimentul mult așteptat de cetățenii britanici s-a petrecut la Sala St. George a Castelului Windsor, loc în care cei doi au avut și recepția de nuntă cu un an în urmă, pe 19 mai. Tina Lannin, specialistă în citit pe buze, a mărturisit pentru The Sun că Harry i-a șoptit ceva anume lui Meghan la prezentarea micțului Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Ducele de Sussex i-a șoptit soției să „se întoarcă” înainte de a-și privi fiul, mai apoi a spus despre micuț că „este atât de liniștit” și i-a șoptit din nou ducesei: „Începem”, conform mirror.co.uk. „Este magic și extraordinar. Am parte de cei mai buni doi băieți din lume. Așa că sunt foarte fericită”, a spus Meghan Markle în fața camerelor de filmat.

Prințul Harry., Meghan Markle și bebelușul regal
Sursa Foto: Hepta

Numele bebelușului regal: Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru prima oară în cursul zilei de luni. Numele bebelușului a fost dezvăluit odată cu prezentarea micuțului reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. „Ducele și Ducesa de Sussex sunt încântați să anunțe numele primului lor copil: Archie Harrison Mountbatten-Windsor”, se arată într-un mesaj de pe o rețea de socializare.

„În această după-amiază, altețele lor regale l-au introdus Maiestății Sale Regina pe al optulea strănepot la Castelul Windsor”, se mai arată în mesaj.  Bebelușul regal este al șaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prințul Charles, Prințul William și cei trei copii ai lui- prințul George, Prințesa Charlotte și prințul Louis-, alături Prințul Harry și al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.