Ce greutate trebuie să ai, în funcţie de înălţime! Avem tabelul! FOTO

Filon Stan   
în Hotnews
12/10/2017, 12:28
Ce greutate trebuie să ai, în funcţie de înălţime! Avem tabelul! FOTO GALERIE FOTO

De multe ori ne întrebăm dacă suntem prea graşi sau prea slabi pentru înalţimea noastră. Am obşinut tabelul care îţi arată exact ce greutate ar trebui să ai, în funcţie de înălţime. Obezitatea este principala cauză a numeroase maladii cu care se confruntă omenirea, iar studiile arată că inclusiv pierderea a doar 4-5 kilograme îmbunătăţeşte semnificativ nivelul de colesterol şi valorile tensiunii arteriale. Ţine minte că obezitatea creşte riscul de boli de inimă, diabet de tip 2, hipertensiune arterială şi osteoartrită!

Cu siguranţă te-ai întrebat de multe ori care ar trebui să fie greutatea ta în funcţie de înălţime. Probabil ţi-ai calculat indicele de masă corporală şi necesarul zilnic de calorii, dar nu găseşti pe niciunde un tabel clar care să conţină numărul de kilograme indicate în conformitate cu înălţimea pe care o ai. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Greutatea ideală în funcţie de înălţime! Femeile nu ar trebui sp treacă de 80 de kg

Nutriţionistul Mihaela Bilic a conceput un grafic care sa le ajute pe femei să îşi dea seama care este greutatea ideală în funcţie de înălţimea pe care o au. Astfel, potrivit expertei în nutriţie, greutatea corporală maximă la femei ar trebui să se oprească undeva în jurul valorii de 80 de kilograme, scrie La Taifas.

Nutriţionistul susţine că nu doar cantitatea de alimente consumate, ci şi calitatea lor au un impact asupra siluetei. Mihaela Bilic exlică faptul că produsele procesate, bogate în zahăr, sare, calorii, grăsimi şi carbohidraţi, dulciurile, alcoolul şi mâncarea grasă duce la îngrăşare. Pentru pierderea în greutate, este recomandată o dieta bogată în alimente vegetale, adică legume, fructe, verdeţuri, cereale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×