Ce face Selena de la trupa Candy în Marea Britanie!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/07/2015, 08:57
Ce face Selena de la trupa Candy în Marea Britanie!

Pe Elena Vasilache cu toţii o cunoaştem drept Selena de la Candy, trupa din care făceau parte şi Claudia Pavel (Cream), dar şi Giulia Anghelescu, şi care a facut senzaţie cu melodii precum „Mergem la mare”.

Ani la rand, cele trei au fost pe buzele adolescentilor anilor ’90, care se distrau de minune pe muzica trupelor din aceeasi generatie cu Candy.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Am plecat cu Paul Ballo, fondatorul formatiei Hot Casandra, sa vedem cum functioneaza trupa intr-o tara ca Marea Britanie. Am atras atentia destul de mult asupra noastra, am fost pe BBC Radio, in The Guardian, in reviste de specialitate. Aici iti trebuie multa rabdare, care se poate intinde pe ani. Din pacate, Paul a ales sa se intoarca in tara, si eu sa raman aici, pentru ca aici sunt multe oportunitati. Am fost turisti pentru cateva luni. Mergeam si cantam peste tot unde se poate canta, ne faceam contacte, cunosteam lume din industrie. Noi veneam cu mentalitatea din Romania, dar aici e un pic diferit, luand in calcul ca sunt mii de trupe care suna foarte bine”, a declarat Selena, într-un interviu acordat ziare.com.

„In prezent ma ocup de muzica! Cat se poate de mult. Si am si un mic business care ma sustine”, a mai spus aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×