Ce s-a ales de stareta Sebastina si de gemenele ei?

Filon Stan   
în Reality show
26/01/2018, 16:33
Ce s-a ales de stareta Sebastina si de gemenele ei? GALERIE FOTO

A şocat o ţară întreagă, după ce a născut gemene! Era stareţă la Mănăstirea Tăriceni şi nu a vorbit niciodată despre tatăl copiilor. 

Stareţa Sebastiana, Elena Gâtlan pe numele său din buletin, a fost exclusă din viaţa monahală, rămânând să îşi crească singură fetiţele. Viaţa acesteia s-a schimbat radical după ce a fost dată afară din mănăstire, dar nu a rămas fără ajutor. Ştefan Florescu, preşedintele fundaţiei “Din suflet pentru suflet”, cel care a devenit şi naşul fetiţelor i-a fost sprijin în această perioadă. Mai mult, le-a pus şi o casă la dispoziţie, până s-au pus pe picioare. Acum, mama şi cele două fetiţe s-au mutat într-un apartament din Capitală, iar fosta stareţă s-a angajat la o fabrică de încăltăminte.

Nici naşul lor, Ştefan Florescu, nu le-a uitat şi le vizitează de câte ori poate, dar niciodată nu a lipsit de Sărbători. Fiecare Crăciun îl găseşte alături de finuţele lui, încărcat cu cadouri. Cât de mari au crescut gemenele şi cum arată stareţa Sebastiana? VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×